Najnovšie recenzie zo sekcie Figúrky a zvieratká
- Krásne vypracované detaily
- Všetko funkčné
- Dostatocne verne, detailne a prepracovane zobrazenie postavy zo serialu Mandalorian s2/ Book of Boba Fett.
- Detailna figurka za prijatelnu cenu (konkretne 35.7e aj s dopravou na pobocku)
- Fotorealisticky vymodelovana hlava figurky verne zachytava tvar herca Temuera Morrisna.
- Vhodne do zbierky mandalorianov.
- Cena v porovnani s inymi figurkami z Black Series je zbytocne vecsia (30 vs 40-50e za akoze premiovu verziu)
- Ako u vsetkych figurkach z Black Series, chyba podstavec s ktorym by figurka stabilnejsie stala aj v beziacich a inych polochach (takyto doplnok si clovek musi zhanat osobitne).
Aj napriek sklamaniu zo serialu "Book of Boba Fett" je toto stale dobry dizajn noveho vzhladu brnenia a celkovo oblecenia pre Bobu.
Uspech serialu Andor mi dodal chut minat peniaze na mechandising zo STAR WARS.
Dobre zapada do serie mandalorianov / ludi s mando brnenim, ktoru Hasbro dobre rozsiruje (osobne mam zatial 9 zo 6palcovej Back Series)
Snad sa budu dalej dostavat STAR WARS figurky z Black Series a The Vintage Series od Hasbro aj na nas trh za rozumne ceny, kedze v sucasnosti je ich distribucia mimo Severnu Ameriku zalostna aj napriek tomu, ze niektore tam vypredavaju za zlomok ich povodnej ceny no u nas su bud za povodnu cenu, alebo dokonca nedostupne.
- jednoduchy transfer na robota z auta a naopak . dobre pre mensie deti, ktore komplikovany transfer polamu.
- Splnil účel
- Hračka splnila očakávanie
Postavičky dodané v nepoškodenom obale a plne fukčné. Skvelo doplnia moju stávajúcu zbierku. Najväčšou radosť spravia mojmu synovi.
Postavička dodaná v nepoškodenom obale a plne fukčná. Skvelo doplní moju stávajúcu zbierku.
- Pekne prepracovanie ako na obrázku
- V kĺboch sa ťažšie ohýba
Babika bola vernou kopiou postavy z rozpravky, cize spokojnost u dcery nadovsetko.
Nevyliahlo sa ani po 40 hodinách, stále čakáme. Inak je to skvelý nápad a nevieme sa dočkať, čo sa z vajca vykľuje
Krásne prevedenie. Syn sa s tým veľmi rád hrá. Odporúčam.
Hračka splnila očekávání. Rychlé dodání. Vše v pořádku velká spokojenost.
- kvalitný
spokojnosť
Krásny produkt,do detailov prepracovaný,tak ako všetky ostatne vyrobky Schleich
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »